Kundcenter

Dagens policy för kakor

Denna webbplats använder kakor (ofta kallat cookies).

Dagen.se använder teknologi för att mäta användningen, förbättra innehållet och ge dig relevanta annonser. Läs mer om detta i vår integritetspolicy

Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster. Du godkänner våra kakor vid fortsatt användande av vår webbplats.

Kakor är små textfiler som kan användas av webbplatser för att göra en användares upplevelse mer effektiv. Lagen säger att vi får lagra kakor på din enhet om de är absolut nödvändiga för att kunna använda den här webbplatsen. För alla andra ändamål krävs ditt medgivande. Vissa kakor placeras ut av tredjepartstjänster som visas på våra sidor. Du kan ändra eller dra tillbaka ditt samtycke till att vi använder kakor på vår webbplats. Läs mer i vår sekretesspolicy om vilka vi är, hur du kontaktar oss och på vilket sätt vi behandlar personuppgifter.

Ditt samtycke gäller för följande domäner: Dagen.se, fixakarleken.se, dagenjobb.se