Kultur

Kristen sångare anlitades för att göra Freddie Mercurys röst i Oscarsbelönade storfilmen

Rami Malek fick en Oscar för bästa manliga huvudroll. I filmen "Bohemian rhapsody" gestaltar han mästersångaren Freddie Mercury från Queen och även om Malek förvisso sjunger själv avslöjas det nu att filmmakarna kallat in en annan röst för att bättra på resultatet. Marc Martel från det pausade kanadensiska kristna rockbandet Downhere anlitades för att dubba Maleks röst på många av sångerna i filmen.

Så trots att han inte syns på duken kan man säga att Marc Martel är en av filmens verkliga stjärnor.

Till sajten BeliefNet säger Martel: "Jag tror att de senaste tio åren har varit en förberedelse för mig att kunna hantera detta. Jag tror inte jag hade fixat det för tio år sedan. Guds ledning är väldigt tydlig."

Fler artiklar för dig