28 september 2021

En tidning på kristen grundLivsstil

”Min tro är något vackert – något jag står för”

I tionde delen i poddradio-projektet ”Dagens människa”¬ möter vi skådespelaren, regissören och artisten Thorsten Flinck.En person som genom åren gått igenom ett stort antal skandaler. Men som gång på gång rest sig igen.En dryg timme efter avtalad tid kommer Thorsten Flinck till mötesplatsen. Han är högaktuell med sin version av Doktor Glas, som turnerar landet runt under oktober.För Dagen berättar han om missbruk, självförakt och att leva med Jesus som förebild.

 Skådespelaren Thorsten Flincks karriär har alltid balanserat mellan succéer och skandaler, hyllningar och självförakt.
Endast för prenumeranter
Daniel Wistrand

Daniel Wistrand

Daniel Wistrand är redaktör för kultur och livsstil på Dagen.

Fler artiklar

Fler liknande artiklar


Dagens bibelord

Läs alla platsannonser på Dagen Jobb