20 juni 2021

En tidning på kristen grundLivsstil

Dagens quiz om barn i Bibeln

I det här quizet testar du dina kunskaper om barn i Bibeln.

“De som gör sig själva små som det här barnet är störst i himmelriket”. Så står det att Jesus säger till lärjungarna enligt Matteus. I detta quiz ska vi ta reda på hur mycket du kan om barnen i Bibeln.

Quizet består av tio frågor, och de tre bästa resultaten belönas med Håkan Arenius andaktsbok “En minut om dagen”. Vinnarna meddelas under slutet av oktober 2020. Om du inte är prenumerant blir du mot slutet erbjuden en gåva. Lycka till!


Quizkonstruktör: Elisabeth Sandlund

Dagen

Artiklar skrivna av redaktionella medarbetare på tidningen Dagen.

Fler artiklar från Livsstil

Fler liknande artiklar


Dagens bibelord

Läs alla platsannonser på Dagen Jobb

Dagens poddar