07 mars 2021

En tidning på kristen grundDagen Lokalt

Familjegudstjänst med clowner och ansiktsmålning i Ulricehamn

"Äntligen söndag"var namnet på den barn- och familjegudstjänst som ägde rum i Pingstkyrkan i Ulricehamn söndagen 24 februari.

Kyrkan var fylld av barn och vuxna i alla åldrar som hälsades välkomna av clownerna Toker och Glader. Varvat med sång, tävlingar och drama fick vi lyssna till Malin Schelin som pratade om vikten av att vara vaksam på vem man lyssnar på för att bygga sitt liv på en stadig grund. Detta illustrerades effektivt genom att barnen fick se hur ett hus byggt i sanden rasade direkt när flodvågen kom medan huset på klippan stod stadigt.

Samlingen avslutades med gemensam middag samt ansiktsmålning och fiskedamm för alla barn.

Gunilla Forsberg

Fler artiklar från Dagen Lokalt