New York-tidning: Justin Bieber vill rena sig genom dopet

Han ber med Hillsong Church och "bryter ihop" efter en gudstjänst. Han uppges allt oftare ta sin kristna tro på allvar. Nu kommer uppgifter om att Justin Bieber vill bli troendedöpt.

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Nyheter

Världsstjärnan Justin Bieber är på jakt efter ett ställe där han kan bli döpt, uppger tidningen New York Post. Enligt dess skvallerbilaga Pagesix.com har Bieber körts runt på Manhattan och sökt efter en lämplig pool för dopet.

-Justin och hans team tillbringade lördagen med att leta efter ett ställe med pool där Hillsong Church skulle kunna genomföra dopet, en renande ritual. Men de hittade ingenting i tid, ska en av "flera källor" ha uppgett för tidningen.

Tidningens källor menar också att Justin Bieber, som är i behov av en paus efter senaste tidens händelser, har en uppriktig kristen tro.

Den 19-årige Bieber, som nyligen anhölls av polisen för att ha kört bil drogpåverkad, har vid flera tillfällen besökt Hillsong Church och uppges vara vän med dess pastor Carl Lentz. Det finns bilder på hur Bieber ber tillsammans med pastorn och i höstas twittrade stjärnan om att han "bröt ihop" efter att ha hört Lentz predika om Jesus Kristus under en gudstjänst.

Justin Bieber är barndöpt och fick en kristen uppfostran. Han växte upp med sin mamma som även hon hade drogproblem, men vars liv ändrades efter att hon återvänt till den kristna tron.