17 maj 2021

En tidning på kristen grundNyheter

Sista kvällen med gänget Rekordet var 1 000 ungdomar i idrottshallen

BANKERYD. Sommarvärmen känns fortfarande tryckande trots att solen börjat sänka sig bortom trädtopparna. Till Missionskyrkan strömmar ungdomar och blandas med medarbetare i T-shirtar med frågan "Vem följer du?" - Vårt mål är att varje besökare ska svara: "Jag följer Jesus!" understryker Jonas Lund, initativtagare till nattmötet Offcourse, som i lördags hölls för sista gången. BANKERYD. Nattmötet "Punkt" var under flera år ett begrepp i Jönköpingstrakten. Våren 2004 hölls det sista Punkt-mötet, och frågan om något slags fortsättning hängde i luften. En sådan kom också, och initiativet kom från en nyinflyttad ungdomsledare från Värmland.

Endast för prenumeranter
Fler artiklar