16 oktober 2021

En tidning på kristen grundNyheter

Känslosamt när abort diskuterades i Almedalen

Almedalen. Går det att debattera abort på ett sansat sätt? Nja, sansat var nog inte ordet på åhörarnas läppar efter seminariet ”Nollvision i aborter” i Almedalen, där det blixtrade till rejält när de åsiktsmässiga motpolerna mötte varandra.

Het debatt. Med i samtalet om aborter var samtalsledare Felicia Ferreira (publisher på Dagen), Thomas Idergard (katolik), Carina Ohlsson (ordförande i S-kvinnor), Mikael Oscarsson (riksdagsledamot KD), Kristina Ljungros (ordförande i RFSU), Malin Schelin (Ja till livet) och Anna Starbrink (landstingsråd FP).
Endast för prenumeranter
Jacob Zetterman

Jacob Zetterman

Jacob Zetterman är reporter på Dagen.

Fler artiklar

Fler liknande artiklar


Dagens bibelord

Läs alla platsannonser på Dagen Jobb