Nyheter

Känslosamt när abort diskuterades i Almedalen

Almedalen. Går det att debattera abort på ett sansat sätt? Nja, sansat var nog inte ordet på åhörarnas läppar efter seminariet ”Nollvision i aborter” i Almedalen, där det blixtrade till rejält när de åsiktsmässiga motpolerna mötte varandra.

Het debatt. Med i samtalet om aborter var samtalsledare Felicia Ferreira (publisher på Dagen), Thomas Idergard (katolik), Carina Ohlsson (ordförande i S-kvinnor), Mikael Oscarsson (riksdagsledamot KD), Kristina Ljungros (ordförande i RFSU), Malin Schelin (Ja till livet) och Anna Starbrink (landstingsråd FP).
Den här artikeln är bara tillgänglig för prenumeranter.
Här kan du se våra prenumerationserbjudanden.

Om du ser det här meddelandet trots att du har en prenumeration kan det bero på att du har en adblocker aktiverad. Testa att avaktivera den och ladda om sidan.
Jacob Zetterman

Jacob Zetterman

Jacob Zetterman är reporter på Dagen.

Fler artiklar för dig