27 november 2021

En tidning på kristen grundNyheter

Kristen demokratikämpe kritisk till Kuba-avtal

Miami, USA. Adolfo Fernandéz Saintz satt inspärrad i en trång cell i sju och ett halvt år, därför att hans kristna tro gav honom mod att stå för sina åsikter om Castros politik.Sedan sex år tillbaka lever han i frihet. Från Miami följer han noga utvecklingen på Kuba.— Jag hoppas och tror på en framtid för demokratin. Men Barack Obama fick inte mycket i utbyte i förhandlingarna med den kubanska regeringen.

Adolfo Fernandéz Saintz saknar att strosa omkring i Havanna, att sitta på en bänk någonstans och prata med folk.
Den här artikeln är bara tillgänglig för prenumeranter.
Här kan du se våra prenumerationserbjudanden.

Om du ser det här meddelandet trots att du har en prenumeration och är inloggad kan det bero på att du har en adblocker aktiverad. Testa att avaktivera den och ladda om sidan.
Birger Thureson

Birger Thureson

Birger Thureson har skrivit opinionsartiklar i Dagen i många år. Han har en bakgrund som författare och journalist, bland annat på Dagen. Nu skriver han personligt om livet som pensionär under vinjetten 60+.

Fler artiklar