16 oktober 2021

En tidning på kristen grundNyheter

Joakim Lundqvist: Tror varken på cynism­ eller svärmeri

Livets ords pastor Joakim Lundqvist var en av talarna på Awakening Europe, och han hade gärna deltagit i den historiska gudstjänsten i Lund också om tid funnits. ”Vår måttstock mot varandra är så smal ibland”, säger han.

Predikade på Friends arena. Joakim Lundqvist, pastor i Livets ord, menar att kristna har en tendens att bli alltför negativa till olika kristna uttryck man inte själv känner sig hemma i. Själv predikade han på Awakening Europe och hade gärna deltagit i den ekumeniska gudstjänsten i Lund.
Endast för prenumeranter
Josefin Lilja

Josefin Lilja

Josefin Lilja är reporter på Dagen.

Fler artiklar

Fler liknande artiklar


Dagens bibelord

Läs alla platsannonser på Dagen Jobb