15 juni 2021

En tidning på kristen grundNyheter

Fråga: Varför har du kommit hit till Nyhemsveckan?

Johannes Eriksson, Tidan

Fotboll är det bästa med Nyhem! Jag spelar med Tidan. Jag kommer gå på Frasse (barnmöten), leka med kompisar, det är jätteroligt. På barnmötena händer roliga saker, förra året gjorde vi en kattpizza.

Doris Danielsson, Berga

Vi brukar komma varje år, för den fina atmosfären, mötena. Barn och barnbarn är här också. Man får uppleva mycket utav Gud. Det är många yngre talare som jag inte känner till, men Daniel Alm ser jag fram emot att få lyssna till och Mika, han från Finland.

Kristina och Anders Martinsson, Österbymo

Kristina: Man får uppleva Gud här och jag tycker att lovsången är fantastisk. Jag gillar den stilen. Och att träffa människor. Man blir så uppbyggd av alla fina möten, det lever man länge på.

Anders: Det händer mycket, det finns något för alla åldrar här verkligen. Jag blir inspirerad av mycket av det som sägs på mötena.

Hugo Öjfelth, Ölmstad

Vår ungdomsverksamhet har en gemensam husvagn där vi bor totalt nio personer. Vi stimmar rätt mycket, snackar till sent på kvällarna, det är gött. Det bästa är att få vara med kompisar, gå på möten och hjälpa till.

Josefin Lilja

Josefin Lilja är reporter på Dagen.

Fler artiklar från Nyheter

Fler liknande artiklar


Dagens bibelord

Läs alla platsannonser på Dagen Jobb

Dagens poddar