Dagens poddar

Föräldrapeppen: Är pappan ett stödhjul och mamman den primära föräldern?

I avsnitt 33 av Föräldrapeppen pratar Jeanette och Gabriel Ingemarsson om papparollen med trebarnspappan Steven Crosson, psykolog och ledarskribent.

Har vi föräldrar slutat prata med våra barn och dela livet – hela livet? Livet som innebär berg-och-dalbanor och som ibland gör ont, av och till så ont att man vill dra täcket över sig. Har vi slutat dela det verkliga livet? Eller handlar allt bara om mig?

Vad är papparoll och vad är manligt? Pratar vi på olika sätt till våra barn som mamma och pappa? Manliga och kvinnliga olikheter – är det PK att prata om det? Har pappor dåligt självförtroende i sin roll, och vilken del har i så fall mammorna i det? Nette avslöjar också en brutal felsjungning.

Lyssna på Föräldrapeppen!


Fler artiklar för dig