03 mars 2021

En tidning på kristen grundDebatt

Svensk dubbelmoral att skjuta sälar!

För några år sedan drev Sverige en hatkampanj mot Norge för att de sköt sälar. Grannsämjan mellan de båda nordiska länderna försämrades betydligt och har inte än i dag blivit vad den en gång var.Det gick så långt den gången att det höll på att leda till diplomatiska förvecklingar mellan de båda länderna. Nu har Sverige beslutat att vi ska tillåta jakt på sälar i Östersjön och målet är att hundratals sälar ska skjutas. Det var miljöpartiet som tillsammans med massmedia piskade upp folkstormen mot Norge. I dag är miljöpartiet samarbetspartner med socialdemokraterna och tycker tydligen all jakt på sälar ska tillåtas?Vilken makalös dubbelmoral! En gång, för länge sedan, var jag stolt och glad över att vara svensk. I dag skäms jag över att vara det.

Fler artiklar från Debatt