28 februari 2021

En tidning på kristen grundDebatt

Heta tider nu på Dagen debatt

Debattredaktören har ordet.

Det är väldigt roligt att så många vill skriva på Dagens insändarsidor! Under sommaren och augusti har vi fått insänt närapå 100 texter från skribenter som alla vill debattera i tidningen. Det är, som ni förstår, omöjligt att publicera alla texter, hur gärna jag än skulle vilja. Flera gånger har texter fått publiceras enbart på Dagen.se eftersom utrymmet i papperstidningen är begränsat.

Nu är det mindre än två veckor kvar till valet. Det innebär att vi på debattsidorna inte längre publicerar texter som tar partipolitisk ställning åt ena eller andra hållet. Detta för att eventuella replikskiften ska hinnas med i god tid innan valet.

Fortsätt att skicka in insändare och debattartiklar till Dagen! Era texter är bland det material som är absolut mest läst på Dagens hemsida! Din text når många läsare och gör skillnad!

Mejla debatt@dagen.se!

Frida Park

Frida Park är opinionsredaktör på Dagen.

Fler artiklar från Debatt