17 april 2021

En tidning på kristen grundSpel

Roligt och pedagogiskt mattespel för de allra yngsta

Dagen recenserar barnspelet “Puppy Plus +”

Titel: Puppy Plus +

Betyg: 5 av 5

Ålder: Från 3 år

Antal spelare: 1-4 spelare

Förlag: WOW!

“Puppy Plus +” passar perfekt för den som vill ha pedagogiska spel till sina barn där de lär sig saker. Barnen får öva på att känna igen siffror, räkna och addera.

Den spelare som börjar tar ett kort som innehåller en utmaning, som till exempel att lägga siffran tre i ena vågskålen och lika många hundvalpar i den andra. Om vågen är balanserad så är antalet hundvalpar rätt.

Ett väldigt roligt spel för de lite yngre barnen. Spelet är från tre år och funkar fint för den åldern, men det kan vara lite svårt med korten som innehåller två tal att addera. För de allra yngsta kan man sortera bort just de korten. Högt betyg för pedagogiken, lekfullheten och de smarta siffrorna som är olika tunga för att motsvara de små valparnas vikt.

Felicia Ferreira

Felicia Ferreira är Dagens chefredaktör och vd.

Fler artiklar från Spel

Fler liknande artiklar


Dagens bibelord

Dagens poddar