Livsstil

Cindy ger föräldralösa uzbeker en ny framtid

En trebarnsmamma från Kalifornien med svenskt blod i ådrorna. En äventyrare övertygad om att Gud lett henne hela den vindlande vägen från gatuevangelisation i Sverige till socialt arbete i Uzbekistan. Dagen har besökt Cindy Edson i Tasjkent och följt henne bland föräldralösa ungdomar med funktionsnedsättning, som hon gett ett hem – och en framtid.

1 av 4
Den här artikeln är bara tillgänglig för prenumeranter.
Här kan du se våra prenumerationserbjudanden.

Om du ser det här meddelandet trots att du har en prenumeration kan det bero på att du har en adblocker aktiverad. Testa att avaktivera den och ladda om sidan.
Birger Thureson

Birger Thureson

Birger Thureson har skrivit opinionsartiklar i Dagen i många år. Han har en bakgrund som författare och journalist, bland annat på Dagen. Nu skriver han personligt om livet som pensionär under vinjetten 60+.

Fler artiklar för dig