06 mars 2021

En tidning på kristen grundLivsstil

Dagens människa fyllde 100 poddar!

1 av 19

Under onsdagskvällen spelade Dagens podd "Dagens människa" in sitt hundrade avsnitt, live i Gamla stan. Gäster var medieprofilen Calle Schulman, skådespelaren Rasmus Troedsson och komikern Karin Adelsköld, som dessutom passade på att "komma ut som kristen".

Lyssna på podden:

Dagens människas hundrade episod spelades in på Mäster Olofsgården i Gamla stan i Stockholm. Ett fyrtiotal åhörare trängde ihop sig i den lilla lokalen för att höra tre återvändande gäster från podcastens femåriga historia.

Programledarna Daniel Wistrand och Malin Aronsson flankerades dagen till ära av en jazzduo som bland annat framförde poddens vinjett.

Först ut bland gästerna var skådespelaren Rasmus Troedsson, följt av komikern Karin Adelsköld och Calle Schulman. Komikern Karin Adelsköld berättade för första gången offentligt att hon mött Gud under sin utmattningsdepression.

”Oj, vilken kväll. Jag kom ut som kristen …”, skrev hon på sitt instagram-konto skrev efter intervjun.

Daniel Wistrand

Daniel Wistrand är redaktör för kultur och livsstil på Dagen.

Fler artiklar från Livsstil