19 april 2021

En tidning på kristen grundKultur

Kristna programledarparet ”Alex och Carro” tog hem världens finaste tv-pris

Under tisdagskvällen fick Alexander och Caroline Hermansson ta emot en Emmy för sitt SVT-program Fixa bröllopet. Programmet, som går ut på att barn fixar föräldrarnas eller andra närståendes bröllop, tilldelades priset under en gala i franska Cannes.

– Vi är så glada, att vinna en Emmy är det roligaste som har hänt oss på vårt stora tv-äventyr, säger programledarparet till SVT i ett pressmeddelande.

Alex och Caroline Hermansson har alltid varit öppna med sin kristna tro. I SVT:s relationsprogram "Kila stadigt" har de bland annat berättat om hur de träffades i kyrkan och att de ser det som Guds mening att de ska vara tillsammans.

– Visst tron kan gå lite upp och ned, men Caroline har en bra liknelse för det där. Om livet är som ett hjul så är Gud mitten, navet, sa Alex Hermansson när han gästade Dagen podcast Dagens människa under 2016.

Daniel Wistrand

Daniel Wistrand är redaktör för kultur och livsstil på Dagen.

Fler artiklar från Kultur