27 februari 2021

En tidning på kristen grundKultur

Rockiga Youngsters släpper nytt och har konsert

Oasrörelsens barnverksamhet bjuder på fredag in alla som vill få ett smakprov på nya skivan

Youngsters, tidigare Barn-Oas, är aktuella med nyskrivna låtar och en ny skiva: Alla ska få höra. På fredag går det att lyssna till låtarna och intervjuer via livestream.

Oasrörelsens barn- och ungdomsverksamhet Youngsters är kända för sina fartiga låtar och rockiga uppträdanden. De startade 1999 som ett mindre inslag på Oasrörelsens möten, men har sedan dess växt och består i dag av 20 engagerade personer. I vanliga fall är teamet gärna ute med sin turnébuss för att hålla rockkonserter på både skolor och i församlingar, för att berätta om Jesus för barn och unga. Nu får de i stället hitta andra vägar och har bland annat haft god användning för sin youtubekanal.

Nu på fredag släpper Youngsters en ny skiva, Alla ska få höra, och detta firar de med en offentlig livestreamad konsert via sin egen youtubekanal och Oasrörelsens facebooksida. De utlovar både några av de nya låtarna och en del intervjuer under de 45 minuter som livestreamingen pågår.

Josefin Lilja

Josefin Lilja är reporter på Dagen.

Fler artiklar från Kultur