21 april 2021

En tidning på kristen grundLivsstil

Så får du ditt barn att sova

Jag är småbarnsförälder - och trött. Så är det. Trots att mina barn passerat spädbarnsåren är det fortfarande inte så vanligt att jag sover en hel natt och jag lyssnar fascinerat till föräldrar som skryter om hur de bara kan släcka lampan och gå. Hemma hos oss är sänggåendet en procedur på en timme och minst två böcker. Å andra sidan inser jag att det finns de som har det betydligt värre än oss. De föräldrarna skryter inte. De är väldigt ödmjuka. Vi har pratat med Monika Steijner Järn som tipsar om bra sätt att få barnen att somna.

Endast för prenumeranter

Malin Aronsson

Malin Aronsson är redaktör för Dagens relationsmaterial med reportage, intervjuer samt frågespalt till Dagens relationsexperter.

Fler artiklar