Livsstil

Tomas Sjödin: I botten har jag inget bra självförtroende

Han är hyllad författare. Har skrivit 233 krönikor som getts ut i tre populära böcker, föreläst för tusentals människor över hela Sverige och valts till Vinterpratare i Sveriges radio sex gånger. Frågan är: drabbas denne populäre författare av prestationsångest? Svaret är: ja.

Tomas Sjödin är aktuell med ”Lita på att det ljusnar”, som bygger på hans krönikor i Göteborgs-Posten. För Dagen berättar han om att han tidvis kämpar med dåligt självförtroende. ”Jag försöker lyssna på det jag själv säger till andra: Du har inget att bevisa, du tävlar inte”, säger han.
Den här artikeln är bara tillgänglig för prenumeranter.
Här kan du se våra prenumerationserbjudanden.

Om du ser det här meddelandet trots att du har en prenumeration kan det bero på att du har en adblocker aktiverad. Testa att avaktivera den och ladda om sidan.
Josefin Lilja

Josefin Lilja

Josefin Lilja är reporter på Dagen.

Fler artiklar för dig