06 maj 2021

En tidning på kristen grundKultur

Torbjörn Hedberg släpper ny låt i veckan

Ny musik. Under eran av frikyrkopop spelade musikern och låtskrivaren Torbjörn Hedberg med Bileams Åsna. Sedan dess har han även lirat med bland andra Peter LeMarc och Rolf Wikström. Nu satsar han på sitt låtskrivande och släpper under sensommaren och hösten en hel radda singlar, en i veckan till och med oktober. Enligt hans egen beskrivning "välproducerad popmusik med personliga funderingar utifrån en kristen grund".

Söndag den 6 september kommer hans nya låt ”Ditt livs historia” som handlar om möte med Gud på fjället. På Spotify finns redan spår som ”Mindre rädda”, ”Så mycket kvar”, ”Varsamt”, ”Empatia” och ”Tänk om”.

Torbjörn Hedströms filosofi är att hans musik lika gärna ska kunna framföras i koret i kyrkan som på krogen. Musiken kan samfattas som soulig melodiös pop där låtskrivaren fäst stor vikt vid textskrivandet.

Fler artiklar från Kultur