19 april 2021

En tidning på kristen grundLedare

Glöm inte bort de onådda

Pingsts digitala missionskonferens samlade glädjande nog 500 personer. Det är hoppfullt att så många är engagerade för att sprida de goda nyheterna bortom Sveriges riksgräns. Det pandemin lärt många av oss – att mycket går att göra digitalt – gäller även på detta område, detta trots att covid-19 på många sätt försämrat många missionärers möjligheter att finnas på plats. Men människor har ändå funnit Jesus. Kriser kan få människor att se över sina livsval.

Vore det inte bra om denna förvisso fruktansvärda pandemi kunde få oss att än mer bry oss om medmänniskor som befinner sig geografiskt långt borta och leda till att flera gör ett livsval att arbeta för att nå dessa med evangelium. Sällan har väl världen mer haft större behov av en missionell rörelse. Skörden har vitnat.

Frida Park

Frida Park är opinionsredaktör på Dagen.

Fler artiklar från Ledare

Fler liknande artiklar


Dagens bibelord

Dagens poddar