Ledare

Många spännande namn skriver gästledare i sommar

Dessa skribenter kommer gästa ledarsidan i sommar

Olof Djurfeldt, Douglas Brommesson, Erika Cyrrillus, Ella Bohlin, Martin Tunström, Anders Sjöberg, Berit Aalborg, Kerstin Klason och Jacob Rudenstrand

Varje tisdag under sommaren kommer Dagens läsare kunna ta del av olika skribenter som behandlar ämnen av stort intresse för kristenheten. Deras uppdrag är att skriva om ämnen i skärningspunkten samhälle och tro och vår förhoppning är att deras analyser ska berika och beröra.

Först ut är Ella Bohlin, tidigare regionråd för KD, numera kommunikatör och senior rådgivare Public Affairs. Hon och flera av skribenterna har i olika roller tidigare skrivit för Dagen: Olof Djurfeldt – tidigare chefredaktör, Erika Cyrrillus – präst i Boglösa och Veckholms församlingar, Kerstin Klason – frilansskribent, redaktör för Bibeln i dag, Anders Sjöberg – präst Svenska kyrkan, föreläsare och författare, Douglas Brommesson – statsvetare, Linnéuniversitetet, Jacob Rudenstrand – biträdande generalsekreterare, Svenska evangeliska alliansen. Två av namnen är dock nya i Dagens spalter: Martin Tunström – politisk chefredaktör Barometern och Berit Aalborg – politisk redaktör Vårt Land, Norge.

Mycket god sommarläsning önskar ledarredaktionen!

Kommentera på Dagen.se
Fler artiklar för dig