Livsstil

Stefan Löfven: Otroligt fina insatser från kyrkor

Statsminister Stefan Löfven hyllar kyrkornas engagemang under coronakrisen. Samtidigt konstaterar han att situationen är allvarlig och att påskens berättelse om vägen från död till liv sällan känts mer laddad. – Många som inte funderar så mycket på andlighet och existentiella ting gör nog det denna vår, säger han till Dagen.

”Som statsminister är min huvuduppgift att leda regeringens arbete i krisen. Jag försöker att vara tydlig och inte linda in budskapet, även när det är tungt. Min erfarenhet är att det fungerar bäst”, säger Stefan Löfven till Dagen.
Den här artikeln är bara tillgänglig för prenumeranter.
Här kan du se våra prenumerationserbjudanden.

Om du ser det här meddelandet trots att du har en prenumeration kan det bero på att du har en adblocker aktiverad. Testa att avaktivera den och ladda om sidan.
Daniel Wistrand

Daniel Wistrand

Daniel Wistrand är redaktör för kultur och livsstil på Dagen.

Fler artiklar för dig