03 augusti 2021

En tidning på kristen grundLedare

Helt rätt av Pingst att “ge mer bön åt folket”

Sällan har behovet av bön varit mer skriande än nu

Klimatkris, flyktingkris, bostadskris, skolkris, pandemikris. Och uppepå allt detta en av världens viktigaste demokratier i kris. Kristenheten är måhända splittrade när det kommer till politik, men när det kommer till behovet av bön kan alla instämma. Även om bön och profetia av vissa använts i manipulativa syften låter sig tack och lov att Gud inte luras av sådant.

Att i det här läget fokusera på bön, den personliga men också kyrkans gemensamma, är helt rätt av arrangörerna till Pingst Pastor som genomförs under onsdagen. Vi som tror på en bönhörande Gud har en ständig kallelse att be för vårt lands välgång och våra med- och våra motståndare. “Låt ditt rike komma, låt din vilja ske, på jorden så som i himmelen, Amen.”

Frida Park

Frida Park är opinionsredaktör på Dagen.

Kommentera på Dagen.se
Fler artiklar från Ledare