Ledare

Låt den gemensamma lovsången bli till glädje

Kommentar: När Jesus blir centrum rensas allt perifert bort.

Frida Park.

I sommar, ja många redan den här veckan, kommer kristna åter få samlas till konferenser. Många tillsammans på samma plats, med fokus på tron på Jesus och uppdraget att ge tron vidare till andra, skapar förväntan, inspiration och ger verktyg att fortsätta det kristna livet även efter konferenserna. Efter en lång pandemi behövs det mer än på väldigt länge.

Tänk glädjen att åter få samlas och lovsjunga och tillbe vår Frälsare. Att tillsammans få lyfta våra hjärtan och stämmor i ära och pris. Nu har vi chansen.

Låt oss ta den, och låt oss tillsammans sätta Jesus i centrum, och göra det med glädje. Då kan sådant som är perifert rensas bort. Det oviktiga blir inte längre viktigt, som smakpreferenser och yttre markörer. Han, som är kärleken själv, blir det enda viktiga. Vilken innerlig glädje.

Kommentera på Dagen.se
Fler artiklar för dig