Livsstil

Stjärnkrögaren Erik Videgård fick börja om från noll efter cancern

Han har förändrat svenskens syn på asiatisk mat och drivit lyxkrog i Ryssland. Men när cancern drabbade Erik Videgård föll allt. I Dagens podcast berättar han om att börja om från noll, om sjukdomen och sin varma relation till kyrkan.

Krögaren Erik Videgård utanför St Tomas kyrka i Vällingby. ”Jag älskar värmen, eftertänksamheten, vänligheten i kyrkan”, säger han.
Krögaren Erik Videgård utanför St Tomas kyrka i Vällingby. ”Jag älskar värmen, eftertänksamheten, vänligheten i kyrkan”, säger han.
Publicerad Senast uppdaterad

En störtskur snöblandat regn har just sköljt över Vällingby centrum. Solen skiner på det smältande snötäcket och det känns nästan som vår i luften. Erik Videgård kryssar mellan de stora pölarna som breder ut sig mellan butikerna och restaurangerna.

Läs Dagen en hel månad för endast 29 kr*

* Därefter 189 kr per månad

Dagen Digital

Klicka här