DagenGalan

Årets Församling 2023

Vilken församling vill du uppmärksamma?

Bibeln beskriver församlingen som Kristi kropp, och Årets församling återspeglar det på ett lokalt plan. På ett hållbart och sunt sätt ska årets församling förvalta alla aspekter av det kristna uppdraget i sin närmiljö, och vara ett självklart andligt hem för sina medlemmar.

Årets församling har under det senast året efter sina förutsättningar och i olika aspekter på ett tydligt och konkret sätt i sin lokala miljö varit ett uttryck för Jesu kärlek och uppdraget att nå världen.


Årets nominering är nu avslutad. De utvalda kandidaterna kommer inom kort presenteras här.


Jury

En jury sammansatt från en bredd av kristenheten med stor vana och insyn i församlingsarbete väljer, av de nominerade, ut tre kandidater som presenteras i Dagen. Juryn utser därefter en vinnare som presenteras på DagenGalan 11 november 2023.