Mat med lust och fägring stor
Termometern har väl i ärlighetens namn inte riktigt orkat upp i sommartemperatur någonstans i landet än - men så länge det finns liv finns det ju som bekant hopp. Och kanske är det just nu vi behöver den där sommarfeelingen som mest, när vädret har svårt att bestämma sig för om det ska vara kallt eller varmt. Ernst Kirchsteiger: "Den här är god! Jättegod. Västerbottensost har blivit en personlig svensk favorit, ibland till och med en vassare ost än parmesan tycker jag - och det står jag för." Ernst Kirchsteiger: "Foliepaket är ett bra sätt att tillaga mat på grillen. Det är inte alltid just den hårt grillade ytan som lyfter en rätt. Med foliepaketet bevaras saftigheten och dofterna, dessutom får man hela måltiden serverad i ett paket som kan förberedas i god tid." Ernst Kirchsteiger: "En krämig och väldigt enkel dipp som gjord för sommarens bär. Engelsmännen ska ha tack som uppfann lemon curd åt oss."