Lauren Daigle till Sverige i november

I höst spelar den tvåfaldiga Grammyvinnaren Lauren Daigle för första gången på svensk mark.

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Världens absolut hetaste kristna artist just nu är utan tvekan Lauren Daigle och nu är det klart att hennes "Look up child tour" återvänder till Europa. Den 2 november spelar den amerikanska sångerskan och låtskrivaren på Debaser Strand i Stockholm. Biljetterna släpps fredag 12 juli och intresserade får nog se till att hänga på låset då lokalen endast tar runt 750 personer.


Lauren Daigle har redan gjort 63 utsålda kvällar, bland annat i stora europeiska städer som Paris, Berlin, Amsterdam och London. Nu annonseras en ny Europaturné med tretton spelningar mellan 24 oktober och 13 november. Förutom Stockholm blir det även konserter i Oslo (Parkteatret, 3 november) och Köpenhamn (Vega, 5 november).


"Det tog mig bara fyra föreställningar att inse att jag måste åka tillbaka till Europa. Jag älskade varenda minut av vår senaste resa och jag kan inte vänta på att få komma tillbaka", skriver Lauren Daigle på sitt Instagramkonto.
Lauren Daigle föddes 1991 i Louisiana, USA. Efter collegestudier åkte hon till Brasilien på ett missionsuppdrag men efter hemkomsten valde hon att satsa på musiken. Två gånger har hon tävlat i "American idol", dock utan att vinna. 2015 släppte hon sitt första fullängdsalbum varpå karriären började ta fart.


Det stora genombrottet kom hösten 2018 med hennes senaste album "Look up child". Det har toppat listor världen över och bara singelsuccén "You say" noteras så här långt för makalösa 123 miljoner lyssningar på Spotify. 

Läs mer | Från missionsfältet till Grammysuccé för Lauren Daigle

Bokrecensioner
Kyrkan i förorten
Runt långbordet på pingstförsamlingen Smyrnas språkcafé i Gårdsten tränar man på att forma ord och tankar, att gå från arabiska till svenska. 
Foto: Jonatan Sverker
Foto: Jonatan Sverker