Nyheter

Vad gör du i sommar, Andreas Joakimson?

Andreas Joakimson, Ungdomskonsulent vid SAU, Svenska Alliansmissionens Ungdom.

– Jag passar på att njuta av sommaren och tar ut semester. Vanliga somrar brukar jag jobba mycket med evenemang för ungdomar, men nu har allt sådant flyttat fram eller ställts in. Jag kan bli lite rastlös, men försöker samtidigt öva på att njuta.

Ett av Andreas stora intressen är fotografering och han har alltid kameran med sig. Han har en stor bredd på sina bilder och uppskattar natursköna platser.

– Stränder och hav är aldrig fel att fota. Men jag försöker anpassa mig efter och hitta motiven där jag är, för det finns guldkorn var man än är.

Hur ser en bra sommardag ut för dig?

– Det ska vara bra väder! Vi har ihop med en annan familj köpt en båt i sommar, så vi åker ut mycket med den för att bada, fiska och åka vattenskidor. Njuta helt enkelt och gärna grilla framåt kvällen. Denna sommar när mycket är på paus är det också ett bra tillfälle att närma sig och bearbeta sin relation med Gud.

Fler artiklar för dig