Nyheter

Vad gör du i sommar, Tigleth Malkey?

Tigleth Malkey, riksevangelist i Pingst och författare

– Vi har varit en vecka i Finland med min frus familj, hon kommer därifrån. Annars har det varit mycket hemmatid, är ju inga möten eller konferenser den här sommaren. Till en början var det lite skönt, att jag kunde få tid till att göra saker som jag tänkt länge men som inte blivit av, som att göra mina böcker till ljudböcker. Men nu längtar jag efter att vi ska komma i gång igen.

Tigleths sommartips är att investera i sig själv. Att vilja växa under sommaren och stimulera hjärnan, som att läsa böcker eller åka iväg någonstans, för att komma ut starkare ur sommaren och mer förberedd inför hösten. Och att även under semestern ha rutiner för Gudsrelationen.

– Många tänker att de behöver släppa allt under semestern. På ett sätt är det bra, men då riskerar startsträckan och uppförsbacken efter semestern att bli alltför lång. Jag tror att det är viktigt med rutiner, som att även under sommaren vakna tidigt för att få egentid med Gud.

Fler artiklar för dig