15 juni 2021

En tidning på kristen grundBilagor

Plats för spontanitet på Jesusmanifestationen
Nyheter

Plats för spontanitet på Jesusmanifestationen

När Sveriges största ekumeniska manifestation ska arrangeras i morgon måste det finnas plats för spontanitet och improvisation. Det vet Jesusmanifestationens ordförande, Lennart Möller. - Man kan bara förbereda till en viss gräns, säger han.


Med Guds hjälp såg Göran Skytte ljuset
Bilagor

Med Guds hjälp såg Göran Skytte ljuset

Mustaschen rök för att han tröttnade på att ständigt bli igenkänd på stan. Men Gud känner som bekant de sina. 23 år efter att ha lämnat kyrkan är en bångstyrig murvel tillbaka i himmelrikets tjänst.


Ungas vanor kostar skjortan

Karolina Kull, förebyggare på Kronofogden, uppmanar föräldrar att prata ekonomi med sina barn, lära dem pengars värde och säga: "nej, det har vi inte råd med."


En matkasse i barnens smak

Färdigpackade matkassar till veckans middagar har blivit ett fenomen. Fler och fler familjer väljer att betala för att få maten levererad fram till ytterdörren. Och barnen blir en allt viktigare målgrupp.


Ha det glatt med "Så ute"

Nästa vecka är det sportlov för många av landets skolbarn. I fjällvärlden laddar man för fullt inför sportlovsinvasionen. Zebra Ski i Åre upprepar fjolårets succésatsning "Så ute"! som riktar sig till lägerungdomar.