Källa: Bieber ställde in turné för att starta kyrka

Många så kallade "beliebers" blev besvikna när Justin Bieber under måndagen gick ut med att han ställer in resten av sin nuvarande turné. Nu hävdas att anledningen till den inställda turnén är planer på en kyrka.

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Nyheter

Från början var den ursprungliga orsaken till att ställa in de resterande 14 konserterna "oförutsägbara anledningar". Det meddelade Justin Biebers team under måndagen, skriver Aftonbladet.

I ett klipp på nätet bad världsartisten om ursäkt till sina fans, ofta kallade "beliebers", för att han så plötsligt valt att ställa in turnén "Purpose". Där menar han att de senaste två årens intensiva turnéliv gjort att han behöver vila.

"Vill återkoppla till sin tro"

Men samtidigt kommer påståenden om att turnéstoppet snarare beror på att han nu planerar att starta en kyrka.

– Jag har anledning att tro att den verkliga orsaken till att han avslutat turnén är att han vill återkoppla till sin tro och han kan vara på väg att starta sin egen kyrka, sa australiensiske tv-profilen Richard Wilkins i förmiddagsprogrammet Today Extra.

Wilkins påpekar att Bieber länge stått Hillsong nära och nyligen besökte församlingen i Australien. Han menar att det antingen kan handla om att involveras mer permanent i församlingen eller att till och med starta en egen kyrka, vilket Wilkins uppger att en källa påstått.

 

Läs mer: Justin Biebers Sverigebesök slutade med Hillsonggudstjänst

Läs mer: Justin Bieber deltar i Hillsongs konferens