Se Sebastian Staksets predikan från Tjörn

Sebastian Stakset är ute på sin tältturné "Det finns hopp". Se ett klipp av Staksets predikan under en av dagarna på Tjörn som var turnéns senaste stopp.

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Tältturnén "Det finns hopp", med Sebastian Stakset i spetsen, har redan varit i Sävsjö med flera tusen personer besökare.

Syftet med turnén är att nå de kyrkligt ovana och "ge hopp till de kantstötta i livet i en tid där många kämpar med psykisk ohälsa".

Tältkampanjen kom till efter att Sebastian Stakset upplevt att han haft en syn där stora tält restes upp på olika platser – och hur tälten fylldes med människor som fick möta Guds kärlek.

 

Fokuserar på icke kyrkvana

I helgen var det ön Tjörns tur att få besök av "Det finns hopp". Sebastian Stakset inledde sin predikan med att säga ”du som är här ikväll och har en tro, din uppgift är inte att lyssna på mig, utan att be för den som är här och inte har en tro”.

Se ett klipp av Staksets predikan under en av dagarna på Tjörn. Klippet kommer från Kanal 10:s sändning.

 

Läs även | Sebastian Stakset: Psykisk ohälsa ökar när vi vänder Gud ryggen

Läs även | Extrapersonal på pizzerian när Stakset kom till ön

Läs mer om Sebastian Stakset

Alla tidigare artiklar
Coronakrisen
Pat Marmo, ägare till en begravningsbyrå i Brooklyn, berättar att de är kraftigt överbelastade till följd av corona-pandemin. 
Foto: John Minchillo
Foto: John Minchillo
Dokument
Coronakrisen
Coronakrisen har redan slagit hårt mot kristna gårdars ekonomi. Osäkerheten är också stor kring hur det kommer att bli med campinggäster till sommaren.
Foto: Natanael Johansson
Foto: Natanael Johansson
Coronakrisen
Foto: Tomas Oneborg SvD/TT & Privat
Foto: Tomas Oneborg SvD/TT & Privat