Resa
1 av 6

Läsarresa till Tyskland

25–30 april 2023 – följ med Dagen till protestantismens födelse

Boka senast 27 mars!

Tidningen Dagen och Exodus Resor bjuder tillsammans in till en resa i Tyskland med betoning på kultur, historia och religion. Resan kulminerar i Lutherstadt Wittenberg där vi besöker Luthers hem, stadskyrkan där Luther predikade, Slottskyrkan där han är begravd med mera.

Hej! Jag heter Josefin Lilja, jag har de senaste tio åren arbetat som bland annat reporter och redaktör på tidningen Dagen, och jag har fått glädjen att åka med på läsarresan till Tyskland i april. Jag ser mycket fram emot att få träffa några av er läsare – att få dela reseupplevelsen tillsammans med er, och samtala om Luther, kristen tro och andra viktiga ämnen. Jag har min församlingshemvist i Svenska kyrkan sedan några år, är uppvuxen inom pingst och ser mig som en varmt troende ekumen. Hoppas vi ses i april!

Avresa: 25 april med buss, start i Jönköping och påstigning kan ske längs E4:an. Hämtning också på Kastrup.

Reseledare: Kh Anders Reinholdsson, Exodus Resor

Pris 10 690 kr. I priset ingår: Resa i bekväm och modern buss. Logi i dubbelrum på hotell av god medelklass. 5 frukostar, 5 middagar och en eftermiddagsfika. Utflykter och entréer enligt program. Lokala guider, svensk reseledare. Resemoms.

Se hela programmet här >


Boka resan senast 27 mars här >

För mer information kontakta Exodus Resor

046-14 05 90 | info@exodusresor.se