Ledare

I stället för ros, choklad eller kort - ge för att hjälpa jordbävningsoffren

Kommentar: På alla hjärtans dag - visa kärlek mot dem som behöver det bäst

I flera veckor har vår femtonåriga dotter påmint mig och min make om att det snart är alla hjärtans dag. Det finns all anledning till att fira kärleken, visa omtanke och uppskattning. Men för varje år som går är det något med den ökande kommersialiseringen av valentindagen som bär mig emot.

Gärna en ros, men kärlek är något som behöver visas varje dag, året om, i de vardagsnära gärningarna - tvätten, kramen, promenaden, leendet - som till syvene och sist betyder så mycket mer.

Och ärligt talat, i år på alla hjärtans dag, med människor som dagligen kämpar för sina liv i krigets Ukraina och i jordbävningens Turkiet och Syrien, finns det all anledning att visa kärlek och omtanke på ett sätt som når den som behöver den allra mest.

Fler artiklar för dig