Sponsrat innehåll

Dagen blir morgontidning – på riktigt!

Många har saknat Dagen vid frukosten och från och med 13 april kommer papperstidningen återigen att skickas med bud och komma hem till våra prenumeranter på morgonen.

Morgonutdelning startar i april

Att fortsätta komma ut med en papperstidning i hela landet är viktigt för oss, en demokratifråga. Med de förändringar Postnord nu gör blir det omöjligt. Vi kommer därför att gå över till buddistribution till alla adresser där det är möjligt. Det kommer att ske efter påskhelgerna.

Ny utgivningstakt

Dagen kommer ut på papper tisdag, torsdag och fredag. Onsdagar får man läsa tidningen digitalt i eDagen-appen eller på Dagen.se. Fredagstidningen kommer fortsatt vara en fullmatad helgtidning.

Där bud inte finns

Några få av er kommer vi tyvärr inte kunna nå med bud. Men det är en mycket begränsad grupp. Där rekommenderar vi digital prenumeration eller varannandagsutdelning med Postnord.

I vissa områden kommer man också kunna betala en extra avgift, ett distributionstillägg, för att få tidningen på rätt dag.

Har du frågor?

Vi är glada över att kunna erbjuda morgonutdelning till de flesta av er. Vi hoppas att Dagen fortsatt ska vara din nyhetskälla. Har du frågor så kontakta vårt Kundcenter. Du når dem enklast via info@dagen.se eller 08-619 24 20 vardagar mellan kl 9–12 och 13–15.