Mat

Veckans mat: Squashkaka med lättvispad grädde och bär

Att få äta av det jorden skänker oss är en ren lyx

Squashkaka med lättvispad grädde och bär. Infälld bild på matskribent Daniel Norqvist.
Squashkaka med lättvispad grädde och bär.
Publicerad Senast uppdaterad

Det finaste jag har gett våra barn är min tid och allt vad den rymmer. Jag tog föräldraledigt med båda två vid 5 månaders ålder medans min fru gick tillbaka till studierna. Det var helt fantastiskt och jag skulle vilja rekommendera fler pappor att ta chansen att vara ledig med sina barn. Att få se det finaste man har sakta utvecklas med dagen som kommer, det kommer inte åter. Anknytningen mellan mig och barnen har blivit väldigt stark och belöningen i att våra barn har haft sina föräldrar vid sin sida har givit dem en inre trygghet som återspeglar sig i vardagen.

Läs Dagen en hel månad för endast 29 kr*

* Därefter 189 kr per månad

Dagen Digital

Klicka här